Medarbejderne udtaler

Navn: Erik Berg
Jobbeskrivelse: Software udvikler
Uddannelse: Ingeniør
Ansat siden: 1988

"Mit job hos Daniit består hovedsageligt af programudvikling, men er generelt meget afvekslende. Således deltager jeg i større eller mindre grad i alle projektfaser, fra deltagelse i salg, tilbudsgivning, projektledelse samt idriftsættelse.

Det er inspirerende at have job i et firma som Daniit, hvis målsætning er at være teknologisk førende indenfor definerede kerneområder. Som medarbejder hos Daniit har man således gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling.

Der hersker en gennemgående "team-spirit" i firmaet, som er medvirkende til at inspirere og motivere i dagligdagen. Omgangstonen er fri, uanset på hvilket niveau i organisationen man befinder sig."

 

Navn: Tim Petersen
Jobbeskrivelse: Tavlemontør
Uddannelse: Automatikmekaniker
Ansat siden: 1990

"Jeg startede som lærling i 1990 og blev ansat som automatikmekaniker efter endt læretid. Til daglig monterer jeg el-tavler til vore kunder inden for produktion af asfalt, korn/foderstof, slagterier og beton. Derudover er jeg på montage og indkøring hos kunderne i både ind- og udland. Ved siden af montage i produktionen er jeg valgt som sikkerhedsrepræsentant - et arbejde som er vildt spændende og udfordrende."

Vigtigste ressource

Medarbejderne er vores vigtigste ressource. Derfor lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde et spændende og udviklende job i et rart, uformelt miljø.

Skala-radiospot

Hør vores Skala-radiospot ved at klikke her.