Daniits personalepolitik

Hos Daniit er der "mennesker bag systemerne". Det er et klart signal om, at medarbejderne er Daniits vigtigste aktiv. Vi er et team på ca. 30 engagerede kolleger, der hjælper hinanden i hverdagen - også i pressede situationer.

For at kunne rekruttere nye og fastholde allerede ansatte medarbejdere, og samtidig udvikle virksomheden som en god arbejdsplads, er der behov for en dynamisk og tidssvarende personalepolitik, der sammenholder medarbejdernes kvalifikationer og egenskaber på den ene side og arbejdspladsens krav og behov på den anden side.

Daniit er en lille, sund og veletableret virksomhed, der drives med et langsigtet perspektiv. Et job hos Daniit indebærer store udfordringer og muligheder. Arbejdsmiljøet er positivt, hjælpsomt, uformelt og meget kollegialt, fordi det er en lille virksomhed.

Løn

Alle virksomhedens medarbejdere er individuelt aflønnet. Det er Daniits mål, at der er en synlig sammenhæng mellem arbejdsindsats, positivt engagement, kompetenceudvikling, anvendte kompetencer, fleksibilitet og lønnens størrelse.

Pension og sundhedsforsikring

Samtlige medarbejdere er omfattet af en tidssvarende og attraktiv pensionsordning, og der er tegnet sundhedsforsikring for alle.

Personaleforening

Daniit har en særdeles aktiv personaleforening. Medarbejderne betaler et kontingent på 60 kroner pr. måned. Desuden bidrager Daniit med et fast beløb pr. år pr. medarbejder.

Arrangementer i 2011

  • Film-marathon (inkl. familie)
  • Sommerfest
  • Bowling
  • Firmakaproning
  • Weekendtur til badeland Weissenhäuser Strand (inkl. familie)
  • Juletur (inkl. familie)
  • Juleafslutning

Derudover står personaleforeningen for jubilæums-, barsels-, bryllups- og fødselsdagsgaver ved runde fødselsdage. Der gives tilskud til koncertbilletter og til kontingenter i sportsklubber.

Andre personalegoder

Medarbejdere på lager, i produktionen, samt rejsende medarbejdere får gratis arbejdstøj og sikkerhedssko.

Daniit gør en bevidst indsats for at fremme den generelle sundhed. Der er således frisk frugt og nybagt franskbrød til alle hver dag. For dem der ønsker det, kan der let bestilles smørrebrød m.m. på vores intranet. Maden leveres i vores køkken og betalingen trækkes automatisk over lønnen.

Daniit er røgfri indendørs.

Samfundsengagement

Daniit støtter velgørende organisationer (som f.eks. Unicef og Børnefonden).

Derudover støtter vi det lokale kulturliv (som f.eks. Sønderjyske Elitesport og En søndag på Als).

Vigtigste ressource

Medarbejderne er vores vigtigste ressource. Derfor lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde et spændende og udviklende job i et rart, uformelt miljø.