Udvikling

Vores software grundmoduler giver os et forspring

Alle styringsløsninger er forskellige. Men selv den unikke løsning består i høj grad af software grundmoduler, der indgår i den videre udvikling. Daniits grundmoduler indeholder således al den viden, vi har opbygget gennem en lang årrække. På tværs af brancher - på tværs af mange forskellige løsninger. Dermed er man således godt på vej allerede ved projektstart. Hvor man ellers ofte må starte helt fra bunden, bygger vi altid videre på en solid base af viden og standardiserede moduler og processer.

Globale komponentleverandører - fleksibel adgang til service og reservedele

Hos Daniit benytter vi os principielt af store, velrenommerede komponentleverandører. Dermed opnår vores kunder størst mulig fleksibilitet med hensyn til leverandørvalg samt hurtig adgang til reservedele overalt i verden.

Udviklingsgruppen har fingeren på pulsen

Daniits udviklingsgruppe holder konstant organisationen ajour med de nyeste teknologiske muligheder samt generelle markeds- og myndighedskrav. Udviklingen går stærkt, og vi har besluttet os for at ligge med helt fremme. Kun ved at følge udviklingen tæt kan vi drage fuld nytte af alle de nye muligheder.

Udviklingsgruppe

 

"Udviklingsgruppens opgave er at sikre, at Daniit konstant er på forkant med markedets og myndighedernes krav."