Vejning og dosering

Når vægten er vigtig

Daniit har siden etableringen i 1968 arbejdet med styringsløsninger inden for vejning og dosering. Den unikke erfaring kommer vores kunder til gode i dag inden for asfalt-, beton- og foderindustrien.

Vores løsninger omfatter både batch-udvejning og kontinuerlig dosering. Vi varetager den overordnede styring af vejning og dosering og kommunikerer receptværdier til separate styringer i anlæg, hvor der indgår standardmaskiner. Desuden opsamler styringen alle forbrugsdata.

Den overordnede styring kommunikerer receptværdier til delstyringer på de enkelte maskiner i produktionsforløbet, og vi varetager anlæggets komplette recepthåndtering og forbrugsrapportering.

Avancerede løsninger - der er enkle at benytte

I dag stilles der store krav til optimering af procesforløb, minimering af ressourceforbrug og dokumentation for, hvad der vejes og doseres. Derved bliver systemerne ret komplekse. Hos Daniit fokuserer vi derfor på at gøre de avancerede løsninger enkle at benytte for brugerne.

Vil du gå i dialog med os - for fælles udbytte?

Vi er også meget interesserede i at gå i dialog med virksomheder i andre brancher, hvor der kan drages nytte af vores viden om veje- og doseringsprocesser. Eksempelvis i fødevareindustrien. Send gerne en uforpligtende mail til direktør Brian Kristiansen på adressen hek@daniit.com eller ring direkte på tlf.: 73 42 36 86.

Vejning og dosering

Præcis vejning og dosering er en vigtig faktor i mange virksomheder. Og i vores løsninger.

Fødevarevirksomheder er blandt de mange, der kan drage nytte af vores kompetence inden for vejning og dosering med komplet sporbarhed.